Nieuwe collega Boudewijn

De optimale oplossing voor wat de klant écht wil
“De deadlines voor aanbestedingen zijn keihard. Het is dus vaak hard doorwerken want als je te laat inlevert, doe je gewoon niet mee”, vertelt Tender Manager Boudewijn Blank. Hij denkt op strategisch niveau mee: op welke projecten gaat Heijmerink Wagemakers inschrijven en hoe dragen deze bij aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen?

“Klanten benaderen ons rechtstreeks voor tenders, of ontwerpbureaus vragen ons om samen met hen in te schrijven. Mijn rol is om eerst een gezamenlijke visie en strategie te ontwikkelen: hoe winnen we dit project, wat is daarvoor nodig en wie neemt welke verantwoordelijkheden op zich. Tussentijds is er veel overleg en helpen we elkaar.”

De juiste snaar raken
“Het winnen van een aanbesteding is natuurlijk heel lekker, zoals onlangs het Green Museum in Denemarken en Play,  een interactieve experience speciaal voor kinderen voor Technopolis in België. Ik ben trots op ons team als we bij de klant de juiste snaar weten te raken, de aanbesteding vlot verloopt en we een sterk voorstel kunnen neerleggen. De grootste uitdaging voor mij is telkens weer het samenstellen van het ideale projectteam, bestaande uit onze eigen collega’s en de ontwerpbureaus waarmee we samenwerken. Hierbij is het de kunst om iedereen in zijn of haar kracht te zetten.

Unieke oplossingen
“Ik denk dat we uitblinken in het bedenken van unieke oplossingen. Niets wat we bij HW doen, wordt vaker geproduceerd; alles is uniek. Onze engineers hebben diepgaande expertise en kunnen de meest creatieve ontwerpen vertalen naar realistische technische vereisten. Met de klant meedenken over de optimale oplossing voor wat zij écht willen, daar zijn we heel sterk in.”

Sinds september 2023 maakt Boudewijn Blank als Tender Manager onderdeel uit van het Sales Team.
Boudewijn studeerde Nederlands aan de Rijksuniversiteit Groningen en houdt erg van sporten: golf, boksen, hockey en tennis. Hij is 33 jaar en woont in Den Bosch met zijn vriendin.

Deel op social media!

Actueel:

Recente projecten: