Wie zijn de mensen achter ons werk? De gezichten achter Heijmerink Wagemakers die in actie komen om een mooie tentoonstelling, experience of vitrine voor jou te realiseren. We stellen ons graag aan je voor: Wie zijn wij en wat doen we binnen Heijmerink Wagemakers? Deze keer vertelt Corina van Piggelen over haar rol als manager operations.

Manager operations, dat klinkt interessant. Wat doe jij precies bij Heijmerink Wagemakers?

Ik zorg dat al het uitvoerende werk zo efficiënt en zo effectief mogelijk verloopt. Dit is erg belangrijk omdat wij altijd met meerdere projecten tegelijkertijd bezig zijn, het afstemmen van onze processen is hierin dus van belang. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor dat de collega’s werkzaam in de projectteams zo optimaal mogelijk kunnen presteren, de werk processen duidelijk zijn en de projecten binnen de gestelde doelen gerealiseerd worden. Iets wat voor mij erg belangrijk is, is dat wij het samen doen. Als een team toffe projecten realiseren. Oftewel, ik zorg ervoor dat wij als een geoliede machine door kunnen blijven gaan.

Wat is jouw achtergrond?

Ik ben een kind van twee ondernemers uit de interieurbranche, passie voor inrichting is mij met de paplepel ingegoten. Professioneel ben ik opgeleid als inkoper en heb daar al meer dan 25 jaar ervaring mee. Daarnaast geef ik al enige tijd leiding aan teams van specialisten in hun vakgebied, inkopers, calculators en nu ook engineers en project managers.

Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?

Ik krijg energie van een goed lopende operatie. Het goed kunnen functioneren van het team staat daarbij centraal; zij moeten de belofte waarmaken en borgen dat het project voldoet aan de verwachtingen van alle partijen. Onze processen moeten zo afgesteld zijn dat we op tijd en binnen budget leveren met een kwaliteit die onze klanten mogen verwachten.

Waarin zou jij je nog verder willen ontwikkelen?

Ik heb inmiddels al vele jaren management ervaring. Echter blijft alles om je heen zich door ontwikkelen en ik ben van mening dat je nooit bent uitgeleerd. Ik zou mij daarom graag nog in mijn management skills verder willen ontwikkelen.

Wat zijn jouw plannen de komende tijd?

Ik kijk er naar uit om het team van Heijmerink Wagemakers nog beter te leren kennen. Maar ook naar hoe wij de processen nog kunnen verbeteren, zodat wij onze doelstellingen kunnen behalen en onze groei kunnen borgen.

Waarvan ken jij Heijmerink Wagemakers?

Ik ken Heijemerink Wagemakers al een lange tijd. Bij mijn vorige werkgever waren zij een gewaardeerde collega en partner.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd zie ik vooral graag die mensen die mij dierbaar zijn, mijn familie en mijn vrienden. Ik word heel gelukkig door tijd met hen door te brengen en te genieten van de goede dingen van het leven. Ook vakanties, leuke steden bezoeken, buiten in de natuur, allemaal heerlijk! En natuurlijk ga ik ook heel graag naar musea; ik vind het geweldig om mee genomen te worden in het verhaal van een goede tentoonstelling. Ik denk daarom dat ik wel op mijn plek ben bij HWVA.

Deel op social media!

Actueel:

Recente projecten: