Op 6, 7 en 8 juni is Heijmerink Wagemakers vertegenwoordigd bij het jaarcongres van Ecsite in Kopenhagen. Ecsite is hét Europese netwerk voor science centra en musea. Het congres is dus ook dé verzamelplek voor iedereen die actief is in deze creatieve branche.

‘Pushing boundaries’ is het centrale thema van deze 30ste editie van het Ecsite jaarcongres. Door de grenzen te verleggen voor wetenschapscommunicatie (want dat is waar we binnen de Ecsite community mee bezig zijn), dagen we onszelf en anderen uit om nieuwe en creatieve paden te bewandelen. Tijdens het congres maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen op experimenteel technisch vlak en ontmoet je creatieve ervaringsdeskundigen uit alle hoeken van Europa.

Ecsite en Heijmerink Wagemakers
Wij van Heijmerink Wagemakers houden van techniek. Graag dragen we bij aan het toegankelijk maken van wetenschap en techniek voor een zo breed mogelijk publiek: spelen en leren samenbrengen via interactieve opstellingen.
In de ruim 30 jaar van ons bestaan hebben we al vele experiences en interactieve objecten gerealiseerd.  Hoe groter de uitdagingen in een ontwerp, des te leuker wij het vinden om er de ideale technische oplossing voor te bedenken. Zo brengen we creativiteit naar werkelijkheid.

Graag ontmoeten we je in Kopenhagen, kijk hier voor het programma. Lukt dat niet; ook in Nederland of daarbuiten zoeken we je graag op!
Congreslocatie: Experimentarium (supergaaf science center!) – Kopenhagen, Denemarken. Adres: Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup

Deel op social media!

Actueel:

Recente projecten: