Een creatieve uitvoerder die graag meedenkt met onze engineers. Iemand die vol enthousiasme de tentoonstellingen bouwt, die we realiseren voor onze opdrachtgevers. We hebben het over onze collega David Kalle, maar zeg maar Dave. We stelden hem drie vragen.

Begin dit jaar startte je bij Heijmerink Wagemakers. Hoe raakte je hier verzeild?
Ik heb al enkele bedrijven van binnen gezien, maar de afgelopen jaren werkte ik voor Brandwacht & Meijer. Een fijne club makers met een expertise in decorbouw, die me de kans gaven om me te ontwikkelen op allerlei gebieden. Na een mooie tijd daar, wilde ik mijn horizon verbreden en mijn skills verder uitbouwen. Die mogelijkheid vond ik bij Heijmerink Wagemakers. Waar ik meteen enthousiast over was, is dat je hier echt mee kan denken met de engineers. Mijn werk is daardoor veelzijdiger en uitdagender dan ik voorheen gewend ben. En we maken ook gewoon hele gave dingen, die we vervolgens op uiteenlopende locaties mogen installeren.

Ja, want na 2 weken zat je al in Ierland? Dat pak je leuk aan.
Haha, nou inderdaad, ik viel wel precies met mijn neus in de boter hier! Na een spoed-inwerkcursus en een assemblage tijdens een vooroplevering, assisteerde ik mijn collega Christiaan al bij de installatie van de Irish Racehorse Experience in de buurt van Dublin. Wekenlang hard werken, maar supertof allemaal. Als uitvoerder bij Heijmerink Wagemakers ben je behalve maker en degene die installeert, ook de verbindende kracht tussen je collega’s op kantoor, de klant en de andere makers op de vloer. Je zit als het ware overal tussen en houdt het overzicht op locatie: garanderen we de kwaliteit die we beloven? Werken we nog volgens planning?

Hoe zien jouw weekenden er uit?
Ik heb meestal nog niet zoveel vastgelegd. Dat past ook wel bij mij, lekker op het moment zelf bepalen wat te gaan doen. In mijn werk is alles vaak van tevoren gepland. Natuurlijk is er wel eens een brandje te blussen, maar op grote lijnen ligt het vast. Grote kans trouwens dat ik dit weekend nog even aan m’n huis klus, daar ben ik veel mee bezig. En ik bezoek ook graag musea, hoewel dat helaas nu even stil ligt in deze Corona-tijden. Verder vind ik het leuk om m’n vrienden iets culinairs voor te schotelen. Ik kook het liefst Mexicaans of Indiaas. Of ik kies een land dat ik niet echt ken, maar graag door het eten beter wil leren kennen. Met mijn omgeving en bij de buitenlandse supermarkt praat ik dan met de mensen over de beste recepten enzo. Maar hoe een weekend er precies uitziet, dat zie ik wel als het zover is.

Deel op social media!

Actueel:

Recente projecten: