Één van de jonge enthousiastelingen bij Heijmerink Wagemakers is Tim!
Tim is 23 jaar, studeert Industrial Product Design in Rotterdam en hij doet zijn afstudeerproject bij ons. Na vorig jaar 5 maanden gewerkt te hebben bij de engineering afdeling van Heijmerink Wagemakers doet hij nu op dezelfde plek zijn afstudeerproject.

Wij vroegen hem vier keer te kiezen.

Studeren of afstuderen?
Afstuderen. Ik vind het vooral heel belonend om te zien dat het werk dat ik hier verricht ook daadwerkelijk ergens gebruikt wordt. Op school deed ik ook veel projecten maar die waren altijd fictief en werden nooit uitgevoerd. Hier is dat juist precies andersom. Vorig jaar waren we bijvoorbeeld bezig met de Irish Racehorse Experience waar nu een interactieve maquette staat. Die heb ik voor een deel gemaakt en die staat daar gewoon!

Creatief of technisch?
Het werk wat ik hier doe is technisch, maar er komt zeker ook veel creativiteit bij kijken. Omdat Heijmerink Wagemakers zoveel kunstzinnige tentoonstellingen en creatieve experiences oplevert moet je zelfs bij het technische gedeelte van het proces creatief zijn. Zelf vind ik het werk vooral het leukst als het technisch uitdagend is.

Thuis of op kantoor?
Op kantoor. We werken hier in een teamverband met een projectteam en face to face is veel makkelijker samenwerken. Er zijn wel handige platformen om het werken online toch mogelijk te maken maar ik merk dat het toch veel sneller gaat om elkaar even op te zoeken om iets te vragen of te melden. Thuis kan ik wel lekker geconcentreerd aan de gang maar dat kan hier eigenlijk ook, ik word zelden gestoord en áls ik word gestoord is het voor een gezellige pauze met mijn collega’s.

Binnen of buiten?
Ik ben zeker een buitenmens. Ik vind het juist heel lekker om buiten te zijn omdat mijn werk zo veel binnen is. Als de zon schijnt pak ik het liefst mijn motor en duik ik een terras op met vrienden of ga ik naar het strand

Deel op social media!

Actueel:

Recente projecten: