Vitrines

De ontwikkeling en productie van maatwerkvitrines is een van de expertisegebieden van Heijmerink Wagemakers. Bijzondere collectiestukken voor musea en experiences brengen we via specialistische vitrines in alle soorten en maten tot leven. Wij staan garant voor een sterk ontwerp, feilloze techniek en zorgeloze ingebruikname.

Vitrines in alle soorten en maten
Heijmerink Wagemakers ontwikkelt vrijstaande vitrines, staande wandvitrines, hangende en (half) in decors verwerkte wandvitrines, tafelvitrines én uitschuifbare vitrinelades. Vanzelfsprekend staat de te tonen collectie centraal. Valt er meer te vertellen rondom het collectiestuk in de vitrine? Dat kan. Multimedia, infographics en soundscapes versterken het verhaal.

Technische oplossingen voor elke maatwerkvitrine
De technische oplossingen die bij maatwerkvitrines komen kijken zijn zeker zo belangrijk als de vormgeving. Keuze voor de juiste techniek beschermt de collectie tegen diefstal, vandalisme, wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid, trillingen en schadelijk UV-licht. Of het nu om beveiliging gaat, dynamische verlichting, museumglas, klimaatregeling of openingsmechaniek: Heijmerink Wagemakers is van alle markten thuis. Wij adviseren, ontwikkelen en realiseren elk type maatwerkvitrine met de hoogste kwaliteit.