Wavin Academy

Wavin is marktleider op het gebied van kunststof leidingsystemen. Of het nu gaat om de distributie van water en gas, verwarmen en koelen, riolering of kabelbescherming: Wavin verbindt haar relaties altijd met innovatieve technologieën, producten en diensten. Vandaar de slogan: Connect to better!

De Wavin Academy te Hardenberg is een levensecht ‘visitekaartje’ dat als blauwdruk dient voor meerdere Wavin Academy’s in Europa. Een bezoek aan de Academy staat garant voor een dag vol inspiratie en beleving; a customer journey!

Stapsgewijs maak je kennis met de missie en visie van het concern en de waarden van het Wavin-merk. Vervolgens zijn in verschillende experience rooms de toepassingen van boven- en ondergrondse systemen die Wavin produceert te beleven.

Aansluitend wordt in een exhibit-area een grote diversiteit aan systemen en producten getoond en kun je nadere instructie krijgen. Een trainingsruimte maakt de Academy compleet.

Voor Heijmerink Wagemakers was dit een project met de hoofdletter P. Al onze expertise konden we erin kwijt: van het verrichten van een haalbaarheidsonderzoek en het ontwikkelen van de experiences tot de bouw van het gehele ontwerp. In november 2015 openden de deuren van de Wavin Academy. Jan-Willem Viets, directeur Wavin NL: “De samenwerking met Heijmerink Wagemakers en MMEK was zeer inspirerend en heeft geresulteerd in een succesvolle brand experience. De bezoekcijfers liggen nu al bijna twee keer hoger dan vooraf ingeschat!”

Neem een kijkje via Google street view!

OPDRACHTGEVER: Wavin Nederland
ONTWERP: MMEK
PROJECTMANAGEMENT, DESIGN & BUILD: Heijmerink Wagemakers