VVV Toppunten

Voor Achterhoek Toerisme hebben wij een upgrade mogen realiseren voor het Toeristisch Overstappunt (TOP). Hét startpunt voor een prachtige wandel- of fietsroute, en in sommige gevallen zelfs een vaarroute. Ga jij de Achterhoek bezoeken? Dan word jij voortaan als bezoeker, middels deze outdoor experience, nog beter voorzien van informatie!

Aan de hand van onze Design & Build aanpak hebben wij tot nu toe zo’n 18 Toeristische Overstappunten (TOP’s) mogen upgraden. De technische ontwikkeling en de gehele realisatie van dit project vielen onder de verantwoordelijkheid van Heijmerink Wagemakers.

Een van de pijlers voor Achterhoek Toerisme was dat de nadruk werd gelegd op de koppeling met ondernemers. Door de TOP’s te koppelen aan ondernemers, kunnen bezoekers nu middels een groot touchscreen, toeristische informatie verkrijgen over de locaties ter plekke, de Achterhoek en de routes.

Zie jij als bezoeker iets interessants? Scan dan met jouw mobiel de QR code en ontvang zo alle informatie op jouw mobiel. Alle routes zijn middels de Achterhoek Route App te downloaden.

De komende periode zullen er nog meer TOP’s vernieuwd gaan worden. Tot ziens in de Achterhoek!

Opdrachtgever: Stichting Achterhoek Toerisme
Aanspreekpunt namens opdrachtgever: DestinatieX
Ontwerp: Potztausend
Engineering & realisatie: Heijmerink Wagemakers