Experiences

Heijmerink Wagemakers maakt verhalen interactief door de ontwikkeling en realisatie van experiences op maat voor brands, musea, science centres en bezoekerscentra. Verhalen waar je in kunt rondlopen en onderdeel van uit kunt maken.

Wij werken in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en ontwerpende partijen in alle disciplines. Met liefde voor techniek, verrassende oplossingen en opvallende kwaliteit! Van ‘Brew You Ride’ in de Heineken Experience Amsterdam tot speel- en leerplekken in het Prinses Maxima Centrum.

Een experience werkt verbindend
Experiences nodigen bezoekers uit om een verhaal, product of dienst actief te beleven. Veel toonaangevende merken brengen op deze manier hun bijzondere verhaal over de bühne. Via een customer journey vertellen zij hun ontstaansgeschiedenis, geven uitleg over producten en innovaties en bieden gelegenheid tot opleiding en training. Door een merk interactief te beleven, er persoonlijk kennis mee te maken, krijgen consumenten er een hechtere relatie mee. Niet voor niets dat steeds meer bedrijven hun showroom inruilen voor een brand experience of innovatiecentrum.