Project Description

FotoMuseum Antwerpen (Binnenkomen in de Inkom)

De inkomhal van het FoMu is vernieuwd. De uitdaging voor Pronk. was om een nieuwe invulling te geven aan een bestaande ruimte passend bij de recent ingerichte winkel.
In samenwerking tussen Pronk, Heijmerink Wagemakers en het FoMu is een meubel ontwikkeld waar je op verschillende manieren aan kunt zitten en extra informatie op kunt doen over de lopende tentoonstellingen.

De opstelling vormt de perfecte start voor ieder bezoek. Naast een multifunctionele garderobe voor bezoekers en schoolgroepen, trekken de speciaal ontwikkelde graphics die over de meubels en de vloeren lopen de aandacht. Deze graphics veranderen naarmate je dichterbij komt of meer afstand neemt. Ofwel binnenkomen in de Inkom.

OPDRACHTGEVER: FotoMuseum Antwerpen
ONTWERP: Pronk.
FOTOGRAFIE: Mike Bink
ENGINEERING EN BOUW: Heijmerink Wagemakers
Ga terug naar interieurs